onsdag den 11. september 2013

Så mange projekter og så lidt tid

Hej bloggis.

Jeg har simpelthen gang i mange ting for tiden. Der er jo selvfølgelig den obligatoriske jobsøgning, og der ind imellem, ja, der føler jeg faktisk ikke, at jeg har tid nok! Det er jo egentlig et luksusproblem at have så mange interesser, men nogle gange kunne det være godt at have 8 arme og 10 timer mere i døgnet!

Jeg elsker at male og tegne, blogge, flette tasker, og som noget forholdsvist nyt: at hækle! Luksusproblemet består så bare i, at jeg er ufatteligt god til at forestille mig 10 nye projekter mens jeg står med det ene, og det resulterer (desværre) i en masse løse ender en gang imellem.

Well, i dag fik jeg færdigmalet et maleri, der har stået halvfærdigt og samlet støv i snart et år. NU er det færdigt, og jeg synes faktisk det er blevet ret så godt, hvis jeg nu selv skal sige det!
Det er selvfølgelig også lagt ind på Instagram og i mit galleri herinde.


Men kan jeg så stoppe mens legen er go' og sige: "Det var så det billede"? Nej, selvfølgelig kan jeg da ikke det... så jeg fik jo selvfølgelig startet på et mere:


Og sådan er det åbenbart bare med mig. Se bare her hvilke andre ufærdige projekter jeg 
for tiden har:


Kaffeposer der skal vaskes og skæres til til taskeflet


Halvfærdigt tæppe af bedstemorfirkanter

To halvfærdige giraffer :)

Bedstemorsekskanter til julestrømper

Som I kan se, har jeg rigeligt at gå i gang med, og jeg elsker det! Men jeg må vidst også lige blive lidt bedre til at få tingene gjort færdige :)


Hvilke hængepartier har du for tiden?

Ingen kommentarer: