onsdag den 18. september 2013

Fine negle

Hej blog.

Jeg elsker at have pæne negle! En rigtig fin farve, eller et fint design, kan lige give det sidste.  For det meste dropper jeg at gøre noget særligt ud af mine negle, fordi jeg ikke har tid til at 5 lag lak skal tørre, inden jeg skal ud af døren. 

Jeg har brugt en del add-ons, når jeg har skullet noget, fordi det er genialt. Jeg vil sige, at de forskellige mærker ret godt, og har fundet ud af, at jeg vil have de add-ons, der er lavet af rigtig neglelak, for de holder bare meget bedre. Alle de andre add-ons jeg har kunnet finde, er nærmest klistermærker man kommer på neglen, og det holder altså max. én dag ved mig, fordi de er så utroligt ringe. Efter min mening er prisen alt for høj i forholde til kvaliteten. Selvom de "kun" koster 60 kr., kan det godt lade sig gøre at lave noget ordentligt.  Indtil videre har jeg dog kun kunnet finde de add-ons lavet af neglelak i Sephora (ja, hurra... jeg bor så ret langt fra både Århus og København) og så Sally Hansens, som holder ret godt. Jeg synes bare ikke, der er det store udvalg, når det kommer til farver og designs. I hvert fald ikke i de forretninger jeg har fundet dem. 

Jeg har holdt lidt udkig med mærket Incoco, fordi jeg synes, de laver de fedeste add-ons og i rigtig neglelak vel at mærke! Ingen overtakserede ringe klistermærker, der bare falder af. Hagen ved det har været, at de ikke har sendt til Danmark. Før nu. For fra i dag sender Incoco internationalt - og dermed også til Danmark! Der findes et væld af farver og designs, og så er de ikke engang særligt dyre.

Jeg tror hellere jeg må få bestilt mig en stak, for se lige nogle få af de  hundredevis designs herunder, som de sælger! De er da for lækre?! :)

 Add-ons fransk manicure i farven "champagne" - billedet er fra Incoco.com


 Add-ons i designet "Cherry Jubilee"- billedet er fra Incoco.com


Add-ons i designet "Neon Bundle 1"- billedet er fra Incoco.com

Hvordan pynter du dine negle?

Ingen kommentarer: