mandag den 12. august 2013

Hverdagen kalderGodmorgen blog

Det er en evighed, siden jeg har skrevet sidst, jeg ved det. Kæresten og jeg har nydt at være sammen i hans ferie og at slappe af. Jeg har haft et enormt behov for at lægge al elektronik væk og bare lade det der betyder noget fylde de sidste 3 uger, selvom jeg stadig har skullet stå til rådighed for jobs (ikke at jeg ligesom tror på, at jeg bliver ringet op).

Nu er det så tilbage til hverdagen. Jeg kan høre regnen plaske ned udenfor vinduet, og jeg føler mig lige nu ikke super motiveret for at skulle stå op. Jeg bliver altid utroligt sentimental den sidste dag kæresten har ferie. I dag er desværre ikke stort bedre. Jeg føler verden går videre uden mig. Virkelig træls følelse.  Den varme dyne trækker for vildt.

Jeg vil senere i dag have skrevet nogle ansøgninger. Og så har jeg meldt mig på regnskabskursus. Det skal nok blive godt. Og så skal jeg for alt i verden holde mig i gang for ikke at blive negativ som jeg var inden kæresten gik på ferie. Forhåbentlig kan jeg også komme i gang herinde igen. Inspirationen har bare været væk. Jeg håber den kommer tilbage igen, og ellers håber jeg I vil følge mig på Instagram, for det bruger jeg en hel del. Ellers vil jeg kun love så meget, at jeg skriver, når inspirationen er til stede:)

Har du haft en god ferie?

2 kommentarer:

Birgitte B sagde ...

Jeg har haft en dejlig ferie, men er egentlig godt tilfreds med at være tilbage på arbejde (selv om det er svært at komme op om morgenen)

Anja Sand Bjerre sagde ...

Birgitte B: Jeg kan godt forstå, at det kan være godt at komme tilbage på arbejde. Satser på, at det snart må være mig ;)