mandag den 17. juni 2013

Jamen.. hvad er nu det?

Kommer der rent faktisk et indlæg fra min side? Og ja, det gør der.

Som jeg mange gange før har skrevet om, er gassen ligesom gået ret meget af ballonen for mig på det sidste. Jeg prøver så godt jeg kan at holde sammen på mig selv, men det går ud over bloggen her. Og forstå mig ret.. jeg elsker mig blog. Jeg har bare svært ved at finde noget at skrive om. Jeg føler mig tom og træt, og det beklager jeg, men det er sådan det er. Jeg har nogen gange overvejet at lukke ned. For jeg har sindssyg dårlig samvittighed over ikke at få skrevet herinde. Og lige nu føler jeg heller ikke, at jeg har så fandens meget at byde ind med, andet end min underskudstilstand. 

Jeg er træt af at blive stemplet evig og altid. Jeg er træt af ikke at kunne færdes blandt andre uden at blive stemplet. For det meste har jeg egentlig bare lyst til at sidde for mig selv eller med kæresten, for så undgår jeg spørgsmål. 
Så sent som sidste weekend var jeg til fødselsdag, hvor jeg havde glædet mig til at feste og glemme den skodtilstand jeg befinder mig i. Selvfølgelig var der jo én i selskabet, der syntes, at der skulle køres i det i de 9-10 stive timer, som festen varede.. skidehyggeligt. not.  Det føltes pludselig som om det var hver mands ret at sidde og skyde på mig, fordi jeg jo har gået meget lang tid. Jeg oplever, at fordi jeg ikke har et arbejde, er det som om, at folk går i panik over ikke at kunne definere mig når de møder mig første gang, for normalvis definerer vi ufatteligt meget hinanden vha. temaet "hvad laver du så?". Jeg har oplevet flere blive provokerede over ikke at kunne definere mig, pga. min arbejdsløshed, og så kører rouletten med forhør i 9 timer ved en fødselsdagsfest, hvor de gængse spørgsmål kommer: "Har du nu søgt bredt nok?", "Kan du ikke bare læse videre?" osv. osv...jeg orker det simpelthen ikke mere.

Jeg er også træt af, at jeg føler, at alle instanser er ligeglade. Nu er jeg røget på kontanthjælp, og så er jeg ligesom ligegyldig... for jeg er jo selv ude om det .. "I had it coming" så at sige.. og det føler jeg så bare ikke. Jeg har hele perioden følt, at hverken A-kasse/fagforening, jobcenter osv. har rådgivet mig eller vist bare en lille snert af empati. Jeg er et sølle nummer i rækken, vi har for travlt, klar dig selv.
Jeg har været på jobsøgnings kursus 3 gange og er ellers kun blevet indkaldt til samtaler, når det har været lovpligtigt. Ellers har jeg bare betalt kontingent ved kasse 1 og har rettet ind.

Nu på kontanthjælp er det ikke bedre. Jeg frygter aldrig at komme videre herfra, for jeg føler mig ret knækket som menneske. Jeg søger jobs, men selvtilliden og selvværdet har det mildest talt ikke ret godt. Motivationen ligger meget lavt og for det meste er det kæresten der tager det hårde slid med at holde humøret oppe for os begge. Jeg føler ikke der er brug for mig nogen steder, og der er ikke forståelse, så jeg har egentlig ikke lysten til at være social.
Jeg føler, at jeg for det meste bliver voldsomt dårligt behandlet.. for "Systemet" kan gøre med mig, som det nu engang lyster.. hvis og når det lyster.

I morgen tager jeg på to dages kursus i Holstebro med titlen "Den personlige uddannelses- og jobplan".. jeg håber det kan give noget, men ærligt talt har jeg ikke voldsomt store forventninger. Og så må jeg se, om jeg kan komme på et regnskabskursus, hvor der rent faktisk er underviser på, i stedet for selvstudium som jeg startede på, hvor jeg ikke forventede, at jeg ligefrem skulle lære mig selv alting. Jeg kunne lige så godt have taget et e-learningsforløb. Det duede ikke for mig. Jeg lærte absolut intet uden en underviser og jeg valgte at stoppe til sidst og bytte kurset ud med det i morgen. Jeg vil dog rigtig gerne have det regnskabskursus - for min egen skyld - men der skal være underviser på.

Nå.. jeg vil ud og nyde vejret og forhåbentlig komme i bedre humør. Jeg ser frem til weekenden, hvor jeg skal være sammen med den skønne Frøken Fregne 
For øvrigt er jeg meget mere aktiv på Instagram end herinde, så søg endelig på navnet Anjainspace. Jeg har også opdateret min fane med kreative projekter, da jeg er begyndt at hækle meget. håber I kigger derind.

God dag, allesammen.


2 kommentarer:

walkinrunout sagde ...

Det lyder altså ikke ret godt Anja... jeg ville ønske, at der var noget jeg kunne gøre ;)
sender dig lige et kram!!!!

Birgitte sagde ...

Håber håber det snart vender for dig søde Anja. Det lyder bestemt ikke sjovt med din situation. Kram herfra