mandag den 13. maj 2013

April kom og gik..

og nu er vi i midten af maj. Jeg synes stadig, at jeg sidder tilbage og venter på, at mine tanker kan følge med. Udover lockout med børnepasning, dødsfald, begravelse og omrokering af aftaler, kom udløbet af mine dagpenge også. Er nu officielt på uddannelsesydelse. Fuck. Aner ikke, hvad der skal ske. Jeg har måske noget i hånden, når kurset i regnskab er ovre. Jeg håber meget, men intet er sikkert. 


Jeg føler mig totalt tappet for alt, der hedder energi og gåpåmod. Jeg sover elendigt (hvis jeg da KAN falde i søvn) pga. alle de tanker der kører i hovedet. Jeg skammer mig over min situation. Jeg orker ikke at stå op (pga. mega ringe søvn), orker ikke at være social, fordi jeg ikke magter igen at blive stemplet og at skulle undskylde for mig selv, orker ikke at ordne det praktiske herhjemme og har derfor ikke orket min blog.  Min blog har for øvrigt også været fucket.. har fået sygeligt mange spamkommentarer, så jeg er gået over til igen at kræve, at I skriver et kodeord, når I skriver en kommentar.. meget irriterende, men jeg håber, at I vil skrive alligevel.

Jeg føler først nu, at jeg er begyndt langsomt at kunne trække vejret igen, men det er stadig ikke helt godt. Jeg har tankemylder og glemmer tit ting. Jeg og J. glemte så sent som i går, at vi skulle have været til barnedåb ved et vennepar og blev ringet op. Mere fuck. De seneste dage er jeg begyndt at hækle meget i håb om, at det vil give mig lidt ro. 

Jeg håber, at I har det godt derude, og at livet behandler jer ordentligt. Jeg gør alt, hvad der står i min magt for at komme på benene igen. Indtil da: pas på jer.

Knus fra mig 

2 kommentarer:

Tine Lildballe sagde ...

Jeg er så stolt af dig! Er imponeret over, at du får holdt bare en smule sammen på dig selv og ikke bare gemmer dig under dynen. Du er sej! Tro ikke på dem der siger anderledes. Ingen har ret til at dømme dig, jeg VED at du gør hvad du kan for at komme videre.

Krydser ALT der krydses kan - det ved du!

1000 kram fra den ledige fregne!

walkinrunout sagde ...

Pyhh altså Anja - jeg synes det lyder rigtig skidt... Ville ønske, at jeg kunne gøre noget :)
- Tænker på dig :)