tirsdag den 9. april 2013

Tarvelige tirsdag

Sikke en skøn weekend jeg har haft. Jeg har oplevet meget, men har også været meget træt de sidste par dage.

Fredag havde jeg fødselsdag! Jeg stod tidligt op og bagte muffins til Les Mills 24 timer, som var et event i DGI-huset i Herning, der samlede penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Ellers hyggede jeg bare for mig selv. om aftenen tog J. Og jeg på Bone's og fik lækker lækker bøf!

Lørdag stod jeg igen tidligt op og gjorde klar til at holde fødselsdag for familien. SKØN dag, hvor jeg fik skønne gaver (penge, tøj, træningstøj og smykker fra zøl) og frem for alt en masse dejlige timer med min familie og kæreste. Vidunderligt.

Søndag var J. Og jeg på to hold til les Mills. I alt blev der samlet 180.000 ind på et døgn! Jeg var både stolt og rørt over at være del af sådan et fedt event - er helt klar næste år :)

I går gik med afslapning. Var helt drænet for energi. Både J. og jeg følte vi var ved at blive sløje og gik i seng 20.45 (?!!)

I dag er desværre ikke bedre. Skulle have været til pigefrokost kl. 11, men måtte aflyse. Er en af de "heldige" at døje med menses-smerter mindst én dag hver måned. :( Fik p-piller i sin tid for det, da jeg havde så ondt, at jeg tit endte med at kaste op. Nu har jeg "kun" ondt. Great. Jeg føler mig ikke tilpas i andet end joggingbukser og løs t-shirt fordi min mave er oppustet (meget sexet føler jeg mig!), jeg må sluge Treo og ligge med varmepude hele tiden, og så er jeg så lækkersulten, at jeg kan blive ved og æde (og helst alt det, der ikke er godt for mig). Har man det som jeg, gør det så ondt, at det at træne slet ikke er en mulighed. kan man træne på den tid af måneden, må man se sig selv som heldig. Ja, jeg ved det. Det er hårdt at være mig. Piv piv. Har ædt is, trøsteshoppet neglelak på Etsy og ser nu Beverly Bakker. Og så håber jeg for øvrigt at være mere ovenpå om en dages penge :)

Håber I har haft en bedre tirsdag end jeg?

Øverst fra venstre: Lækker bøf på Bone´s, trøstevaffel, Les Mills 24 timers event (jeg står midtfor er lånt fra DGI-huset Hernings Facebookside), "Clowning Around"- lak fra Lush Lacquer på Etsy, "Neon Lights" fra Lush Lacquer på Etsy

2 kommentarer:

walkinrunout sagde ...

Lyder helt sikkert som en skøn weekend... synd, at du så skal døje sådan nu...
Håber du snart er bedre igen :)

Tine Lildballe sagde ...

Oh my! Du har købt lakker fra LUSH! Jeg er misundelig! Godt jeg selv har fået lidt neglegejl med hjem fra irlandsshopping i dag :D