torsdag den 11. april 2013

Lak, lak, lak!

Jeg er bare helt tosset med neglelak, og de sidste to dage har jeg flippet lidt ud. Jeg læste dette indlæg af Neglenymferne (det skal man aldrig gøre, hvis det ikke skal koste! :D ) og straks var jeg solgt. 
Lush Lacquer er at finde på Etsy.com ,og de laver de fedeste lakker! Jeg har selv gjort brug af tilbuddet med at købe tre miniflasker af produkterne, da jeg ikke får brugt hele flasker alligevel. De tre jeg har købt er fra deres nye neonkollektion og hedder "Clowning Around", "Green Genie" og "Neon Lights". Vær opmærksom på, at "Clowning Around" er en klar lak med glitterstykker i. Det så jeg først, da den var købt :/ Oh well.. jeg skal nok finde en lak der passer under!

Desuden fandt jeg de fedeste lakker på Foxyfingertips kaldet "Boo-Berry" og én kaldet "But, Uhm...". Begge købte jeg i fuld størrelse. Glæder mig vanvittigt til at se, hvordan de tager sig ud, og om jeg overhovedet får dem hjem (ja, jeg er bare kritisk i forbindelse med nethandel :D) Nu er det bare at vente de næste 12-14 dage på, at der kommer lidt med posten til mig... og så kan jeg (måske) godt holde mig fra at købe neglelak det næste stykke tid.

"Clowning around" (picture belongs to Lush Lacquer)

"Green Genie" (picture belongs to Lush Lacquer

"Neon Lights" (picture belongs to Lush Lacquer)

"Boo-Berry" (picture belongs to Wellnails.dk)
"But, Uhm..." (picture belongs to Wellnails.dk)


2 kommentarer:

Mette sagde ...

Jeg synes de negle er SÅ seje! Jeg er lige så stor neglelak fan som dig og køber nye hver måned ;) Glæder mig til at se dine nye lakke!

Anja Sand Bjerre sagde ...

Mette: Tusind tak :) Jeg glæder mig også meget til at vise dem frem herinde ;)Har lige fået bekræftelse på i fredags, at de er på vej ;)